Dato

  • Scenariet afholdes fra d. 16. juli til og med d. 21. juli 2019.
  • 16. juli opsætning fra kl. 12.00.
  • 17. juli spilstart fra morgenstunden.
  • 21. juli nedpakning fra morgenstunden.

Alder
Man skal være fyldt 18 år ved spilstart for at deltage. Spillere må ikke spille karakterer, der er mere end 5 år ældre eller yngre end deres virkelige alder.

Spilsted

Skyttemarksvej 192, Næstved.

Klik på ovenstående adresse for at åbne det som kort. Der græsser køer og heste på spilstedet.

Mad
Der vil ikke blive serveret mad for spillerne til Tronspillet: Sommerens pris. Der vil være køletrailere til rådighed for spillerne til opbevaring af mad og drikkevarer.

Dyr
Hvis I har nogle søde dyr, der passer til scenariet, er de meget velkomne!

Telte og overnatning
Til Tronspillet: Sommerens pris sover alle på ingameområdet. Grupperne står selv for at medbringe ingametelte. Det er fint at have et dedikeret ‘sovetelt’, men i så fald skal det være lukket for spil, sådan at ingen moderne remedier ligger til skue.

Bade- og toiletfaciliteter
Der er toilet og bad i offgameområdet. Toilettet ligger 100 meter fra spilområdet.

Alkohol
Det er fint at være beruset til scenariet. Vi opfordrer til en behersket drukkultur. Der vil være en kro, hvor man kan købe alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke for offgame penge.

Ingame økonomi
Til Tronspillet: Sommerens pris vil  alle spillere for udleveret ingame-penge. Disse mønter kan bruges på at købe ting i spillet enten spillerne imellem eller på markedspladsen og i kroen. Der vil blive solgt en lang række genstande alt fra frugt og grøntsager til skattekort og relikvier.

Rygning
Rygning er tilladt.

Fotografering
Der vil fra arrangørernes side blive filmet og fotograferet under scenariet. Hvis du ikke vil være med på materialet, så skriv en mail til os på tronspillet@gmail.com, hvor du erklærer dette.